No items found.

A-INSIGHTS en Vendorlink werken samen

Liselotte Lont
Gepubliceerd
October 1, 2020

A-INSIGHTS en VendorLink zijn een samenwerking aangegaan binnen het Sociaal Domein. Hiermee worden de krachten gebundeld om contractmanagers beter te bedienen. A-INSIGHTS biedt inzichten in de continuïteits- en rechtmatigheidsrisico’s van zorgaanbieders; VendorLink het gereedschap om ermee aan de slag te gaan. Met de nieuwe samenwerking wordt alle informatie gebundeld op één plek.

Zo wordt de contractmanager maximaal bediend. Henry van Kouswijk, manager bij A-INSIGHTS, over de samenwerking:

“Met de samenwerking creëren we synergie om onze klanten zo gebruiksvriendelijk mogelijk te bedienen. De contractmanager of inkoopmedewerker krijgt alle informatie die VendorLink en Annual Insight te bieden hebben nu op één plek. Zo kan er worden gestuurd op alle aspecten van het contractmanagement.”

VendorLink wil contractmanagers in staat stellen de leveranciersrelaties vanuit één plek te managen; A-INSIGHTS wil gemeenten helpen om grip te krijgen op het Sociaal Domein. Door alle beschikbare informatie te bundelen zetten zowel VendorLink als A-INSIGHTS een stap vooruit in hun missie. De samenwerking draagt bij aan het waarborgen van de continuïteit binnen het zorglandschap. En in deze onzekere tijden lijkt dat relevanter dan ooit.

Meer weten over de samenwerking tussen Vendorlink en A-INSIGHTS? Klik hier voor de website.

Related reads
Inhoud
Deel dit artikel
Schrijf je in voor de laatste inzichten
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Uitschrijven kan op elk moment

Volg de ontwikkelingen binnen het Sociaal Domein

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg de laatste ontwikkelingen binnen het sociaal domein in jouw mailbox.

Bedankt! Uw inzending is ontvangen!
Vink het vakje aan om aan te geven dat u akkoord gaat met het ontvangen van berichten van A-INSIGHTS en toestemming geeft voor de opslag en verwerking van uw persoonlijke informatie.
` `