No items found.

A-INSIGHTS en Vendorlink blijven samenwerken

Liselotte Lont
Gepubliceerd
September 29, 2021

A-INSIGHTS en VendorLink hebben de samenwerking verlengd om binnen het Sociaal Domein de krachten te blijven bundelen. De positieve reacties vanuit de klanten, de integratie en fijne samenwerking tussen de teams, maakt dat beide partijen zich langer met elkaar willen verbinden.

A-INSIGHTS biedt inzichten in de continuïteits- en rechtmatigheidsrisico’s van zorgaanbieders; VendorLink biedt slimme Contract Management software om deze informatie per gecontracteerde zorgaanbieder inzichtelijk te maken. In deze samenwerking heeft de contractmanager alle informatie op één plek en wordt zo maximaal bediend om de relatie tussen zorgaanbieder en Sociaal Domein organisatie transparant te maken en het contractmanagement uit te voeren. Met de verlenging van de samenwerking vindt direct een verandering plaats in de propositie naar de klanten. Tijmen Burggraaf, manager bij A-INSIGHTS, over de doorontwikkeling:

“Voorheen creëerden we synergie door de top 30 contractpartijen inzichtelijk te maken. We hebben nu besloten om de belangrijkste kengetallen voor risico- en rechtmatigheid voor alle gecontracteerde zorgaanbieders inzichtelijk te maken. Zo creëren we meer synergie dan voorheen. De contractmanager of inkoopmedewerker krijgt alle informatie die VendorLink en A-INSIGHTS te bieden hebben, nu op één plek.”

“Wij zijn heel blij met de continuering van deze samenwerking met A-INSIGHTS, zodat we de integratie verder kunnen door ontwikkelen op verschillende datapunten.” Zegt Maarten de Ru, Directeur bij VendorLink. “De nieuwe aanpak biedt onze klanten de mogelijkheid om over het hele zorgaanbieders bestand een risico-analyse te maken en vroegtijdig inzicht te hebben om verbeteracties op te pakken met de zorgaanbieder.”

Vendorlink-en-a-insight


Door alle beschikbare informatie te bundelen zetten zowel VendorLink als A-INSIGHTS een stap vooruit in hun missie. De samenwerking draagt bij aan het waarborgen van de continuïteit en transparantie binnen het zorglandschap. Met uiteindelijke doel om de toegezegde zorg naar de burger te garanderen tegen de beste kwaliteit en prijs.

Related reads
Inhoud
Deel dit artikel
Schrijf je in voor de laatste inzichten
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Uitschrijven kan op elk moment

Volg de ontwikkelingen binnen het Sociaal Domein

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg de laatste ontwikkelingen binnen het sociaal domein in jouw mailbox.

Bedankt! Uw inzending is ontvangen!
Vink het vakje aan om aan te geven dat u akkoord gaat met het ontvangen van berichten van A-INSIGHTS en toestemming geeft voor de opslag en verwerking van uw persoonlijke informatie.
` `